Algemene voorwaarden

 

U dient klaar te staan bij vertrek. U dient rechtstreeks van A naar B vervoerd te worden. Taxi maximaal 4 personen met 3 harde koffers met handbagage. Indien meer dan 3 harde koffers dan wordt er gebruik gemaakt van een stationwagen.

Wij beschikken tevens over alle soorten kinderzitjes.

– Maxicosi 0-1 jaar

– Kinderzitje 1-4 jaar

– stoelverhoging 4-6 jaar

De kosten per kinderzitje bedragen € 5,- per rit

Let op : Op Oudejaarsavond en Nieuwjaarsnacht, Konings nacht, Koning dag of ‘s avond en bij extreme weersomstandigheden zijn onze actie tarieven niet van toepassing!

Aansprakelijkheid

Taxi vanuit Vleuten kan niet aansprakelijk worden gesteld voor vertragingen, door bv. files, pech onderweg, weersomstandigheden etc. die het gevolg hebben dat u uw vlucht mist.U dient dan ook genoeg tijd te nemen om op Schiphol te kunnen komen, zodat u door eventueel oponthoud toch nog op een andere manier op tijd voor uw vlucht aanwezig kunt zijn. Taxi van uit Utrecht houdt zich ten alle tijden het recht voor, om op het laatste moment een rit opdracht niet te hoeven uitvoeren i.v.m. overmacht zoals extreem verkeer chaos, weersinvloeden, aanslagen etc. U kunt er op aan dat wij er alles aan zullen doen om dit te voorkomen.

Betalingswijze

Wij accepteren Contant,Op rekening ( 4,50 administratie kosten ) en Pin voor pinnen zijn extra kosten  € 2,50,- Creditcards zoals Visa, Eurocard, Mastercard en American Express extra kosten € 2,50 maar u kunt natuurlijk ook contant betalen.

Privacy bescherming

Taxi vanuit Vleuten houdt zich gebonden aan alle wettelijke bepalingen om uw persoonsgegevens te beschermen. Taxi uit Vleuten zal niet uw persoonsgegevens aan derden doorgeven.

Annuleren

Annuleren kan alleen binnen 12 uur voor aanvang ritopdracht of binnen 2 uur nadat de opdracht bij ons is binnen gekomen.
Per e-mail geldt hiervoor de dag en tijd vermeld op de reservering.